Alla inlägg under mars 2010

Av Matilda - 15 mars 2010 10:34

Esmeralda har alltid varit en sömntuta.Hon verkar kunna ligga i sin korg och sova hur mkt som helst!

Här är två kort på hur trött man kan vara på morgonen   

   

Av Matilda - 11 mars 2010 09:36

Vi bor ju i förorten,självklart måste doggen då ha en egen hood!

     


Vi har nyss kommit in från en lite kortare promenix än vad som var tänkt.MEn det gör inget för på vägen mötte vi först Sigge, en blandras herre i stl halvliten(iaf större än Alice).Doggarna fick vara lösa och det gick bra. Sen mötte vi en söst liten cocker flicka(oxå hon större än Alice) och henne var det fart på!Just idag hängde Alice inte riktigt med, hon blev en liten pipis och ville komma upp till mig, men se det fick hon ju inte.Jag till och med stod emot denna blicken..:)

 

Ibland tror jag nästan att hon är en vampyr som bedårar mig med sina ögon, för oftast har jag väldigt svårt att stå emot den...  ( ni som inte vet nåt om vampyrer: de kan få en att göra vad som helst bara genom att titta en djupt i ögona)

Av Matilda - 10 mars 2010 20:39

Det är så äckligt med all hundbajs som ligger överallt! Nästan så att jag skämms när jag går där med mina hundar och möter folk.Tänker att de nog tror att det är jag som inte plockat upp efter doggarna..Men se det gör jag!Och sen går jag och viftar stolt med bajspåsen så att alla ska se att jag minsann sköter mig. hehe

Det äckliga är ju oxå att hundarna mina äter högarna ute.De får inte det för mig men de är ju så ruskigt snabba.Sen kräks de bajs hemma..det är nog det äckligaste..huuu!

   


Av Matilda - 10 mars 2010 20:25

Igår var doggarna hos hundfrissören.Esmeralda stackarn var så tovig så det blev total nedrakning..Fast jag måste ju erkänna att jag faktiskt gillar det!Visst, hon ser ut som en stor råtta typ..men när hon får på sig sitt nithalsband så kommer hon bli den coolaste råttan i stan!  

     


Tanken är att Esmeraldas päls ska få växa ut lite mer iaf,kanske det får bli nån stram lammklippning,vi får se!


Alice fick sin fina frisyrklipp,nu är det upp till mig att den håller sig fin oxå...voj vad har jag tagit på mig! Men det ska nog gå!

       

Nu fick jag plocka fram Esmeraldas täcke,som dessutom blivit lite för stort för henne sen pälsen försvann!Men förhoppningsvis kommer värmen snart   

Av Matilda - 8 mars 2010 20:12

Nu har jag äntligen tagit tag i det som tyngt mig så länge.Det har nog även tyngt mina doggar.Imorgon ska de till frissan!   T.o.m lilla Esmeralda,och jag skäms nästan att säga det, men hon har under sitt 5 åriga liv hittills aldrig varit där..Lite galet! Men som sagt, imorgon så! Ingen ide att lägga upp före bilder,det är ju bara att skrolla ner.Nya bilder kommer sen!

Av Matilda - 5 mars 2010 11:14

Vilken härlig vinter vi har!Och nu börjar det nästan kännas som att våren ligger o lurar i krokarna.

Ledig dag idag så jag passade på att gå en långpromenix med doggarna.Det blir inte så långa promenixer de dagar jag jobbar..

Vi tog vändan ner till sjön, otroligt vackert där!

   


Man blir nästan lite sugen att åka sparkstötting..  

 

Vi gick ut på den översnöade bryggan,Esmeralda sprang ut, en av hennes favorit platser verkar det som.Hon får alltid spring i bena när vi närmar oss bryggan.

Men Alice tordes inte följa med utan stannade och gruffade tills vi kom tillbaka.

 

Försökte ta ett kort på dammråttorna tillsammans,vilket är lättare sagt än gjort!

   

När vi kommit hem gick jag och Alice ner på baksidan, hälsade på våra små kaniner. Alice passade även på att hälsa lite på en buske.. Jag längtar tills jag kan sitta nere på baksidan av huset med en kopp kaffe i handen!

   

Av Matilda - 4 mars 2010 22:26

Varje kväll så hörs det konstiga ljud kring sängen...Tog fram kameran och sträckte ner armen för att försöka fånga monstret på bild.

Jag lyckades!

 

 Detta är alltså Alice som gnager på tuggben brevid min säng,luktar ljuvligt...not!


Har ännu inte förevigat monstret på andra sidan sängen.Där snarkas det för fullt (nej jag pratar inte om han jag är gift med)Det smackas även en heldel.


Just nu så ligger Esmeralda på sin kudde och gruffar för att Alice står och gruffar mot dörren.Dax att släppa ut dem en sista gång innan de förvandlas till monstrena under sängen

Presentation


Från att ha varit en sk hundblogg har det gått över till att bli en fotoblogg. Välkommen!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gässtbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards