Alla inlägg under mars 2011

Av Matilda - 14 mars 2011 12:10

Idag var det dax för ultraljudet!Planen var att dokumentera alice lite.Dels vägen till vet. och sen hos vet. men jag glömde kameran hemma..

Hur som, promenaden till tåget, utan problem.Gnället började komma vid centrum.På perrongen satt hon och gnydde och skakade vi åker ju inte tåg så ofta.På tåget var det mkt mkt gnäll.Jag ignorerade henne, ville inte förstärka men så fort hon blev tyst klappade jag henne.

Hos vet.var vet. lite skeptisk till om det kunde vara några valpar i magen.Hon var ju så liten och tuttarna så små!Jasså sa jag, jag som tycker att hon har så stora tuttar!

Så fort hon satte på ultraljuds grejjen så sa vet.  "så bra!En valp!" Jag förstår inte hur hon kunde se, det såg ut som myrornas krig..

HOn kollade vidare, upptäckte en valp till, visade mig och då såg jag att det faktiskt var nåt som rörde sig   Det verkade vara en gammal maskin hon använde för hon hade svårt att se.Men hon sa att 2-3 valpar o ev tom 4 st.Lovely

Så några små lakristroll fanns det!

Av Matilda - 13 mars 2011 06:51

I fredags lyste solen och fåglarna kvittrade.Det var så varmt här inne i huset så jag öppnade vardagsrums fönstret helt och satte mig på en stol i solen och lapade sol  Riktigt riktigt skönt!

   

Jag hann med både paj och brödbak. Det blev tom ännu en paj . Allt det + sola innan kl var 12, kännde mig riktigt effektiv!

Vid lunch så gick jag och doggarna hem till mammsen.Jag och Lillasyster hade bjudit in oss på lunch.Den här gången var det min tur att önska mat så det blev pitepalt  

Med på lunchdejten var så klart sötaste lilla Rut!Hon somnade i famnen min, så mysigt!

   

Av Matilda - 13 mars 2011 06:44

Jag brukar spana efter lilla strömstaren när jag är ute med doggarna. Oftast har jag sett den nere vid bäcken.En skygg liten sak.Antingen har jag inte haft kameran eller så har den varit alldeles på tog för långt borta för att jag ska kunna fånga aden på bild.

Nu har jag fått några bilder av den som Roger har tagit.Tack för att jag fick låna de bilderna  

   

Av Matilda - 9 mars 2011 14:30

Nu är väl ändå våren här?! Doggarna och jag tog en härlig solpromenad neråt sjön.Vi letade vårtecken.

Det första vår tecknet :

 

Vatten som rinner på gatan.Alice är som ett barn, ska hoppa i varje pöl hon ser,nästan.Vi gick och vi spande.Alice tog det på fullaste allvar.

         

Men så mkt mer än bar gata och sol, såg vi inte.Ingen tussilago eller blåsippa än.

   

Vi gick på "spången" nere vid sjön.

       

Väl hemma satte de sig så fint och väntade på att bli insläppta

   

Lite bus och lite tiggeri har vi oxå avklarat idag

   

Av Matilda - 9 mars 2011 09:54

NU har vi fått en tid! Måndag 14/3 ska vi få reda på om det finns några små lakristroll i Alice mage.Spännande och nervöst!

 

Av Matilda - 5 mars 2011 21:31

Vilken härlig dag!Solen lyser, snön smälter och fåglarna kvittrar!Och jag har fått hem kameran!  

Så efter mitt pass på gymmet tog jag kameran och doggarna med mig ut i solen på en liten morgonpromenix. Som vanligt mycket spring i bena på doggarna när de släpps lös.

 

Solen bländade härligt  

 

Vi tog den korta promenaden förbi kolonilotterna.Det vädrades nåt gott, för doggarna stannade upp flera ggr o vädrade åt samma håll hela tiden.

         

 

Vid bäcken tog vi ett litet stopp vid bäcken och jag skymtade strömstaren!Tyvärr lyckades jag inte fånga den lille rackaren på bild.

  På hemvägen genade vi översnön.Skaren höll inte ens för de små doggarna och särskillt Esme fick kämpa för att ta sig fram  

   

Väl hemma gick de och satte sig så fint på lilla handduken o väntade på belöningen.

 

Avslutar med solen sedd från min altan, så härlig!!

 

Av Matilda - 1 mars 2011 11:43

Idag har Alice inte ätit sin mat!Och hur dumt det än låter så är det nästan det jag gått och väntat på.Hundar mår nämligen oxå lite illa under dräktigheten...så nu hoppas vi att det är något där i magen!

Jag ska se om jag kan truga i henne nån ost eller korvbit senare idag.

Från det ena till det andra så har hon fått nosen rakad idag, så söt!Men fortfarande utan kamera..

Presentation


Från att ha varit en sk hundblogg har det gått över till att bli en fotoblogg. Välkommen!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Gässtbok

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards